Tussen de kerstdagen en de jaarwisseling zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek gesloten. We wensen je fijne dagen en zien je graag weer vanaf 2 januari 2023.

Tips van Yvonne

Ik ben Yvonne Bellers en je kunt me tegen komen in de vestigingen van Winterswijk, Ruurlo en Borculo. Daarnaast kom ik ook op scholen als medewerker educatie.

Ik lees graag literatuur en psychologische romans, soms een spannend boek, een Young Adult en waargebeurd verhaal. In mijn dagelijkse werkomgeving (nu even niet) word ik omringd en verleid door zoveel mooie boeken dat het moeilijk is om niet te veel mee te nemen. 

Negen volmaakte vreemden

Ik ben fan van al haar boeken. Ze lezen lekker weg en je kunt eigenlijk niet meer stoppen. Moriarty schrijft met veel psychologisch inzicht en met humor over haar hoofdpersonen.
Negen volmaakte vreemden speelt zich af in een wellnessresort waarbij je langzamerhand de negen gasten en hun beweegredenen leert kennen. Ieder heeft zijn geheimen, ook Masha, de eigenaresse en leider van de groep. In hoeverre gaat de groep mee in de vreemde regels die steeds extremer worden? Je wilt als lezer weten hoe dit gaat aflopen.....

Reserveer het boek

Leen het e-book

De overgave

Texas 1836 - een groep jonge Comanche-indianen overvalt het fort van de pioniersfamilie Parker. Granny, de moeder van het gezin, moet toezien hoe haar kinderen en kleinkinderen worden ontvoerd. Kan Granny aan het eind van haar leven de daders vergeven? Heftig verhaal door de wrede gebeurtenissen en een boeiende geschiedenis omdat het over  de kolonisatie van de VS gaat. Dat vond ik als kind al interessant toen ik de Kleine Huis boeken las van Laura Ingalls Wilder.

Reserveer het boek

Leen het e-book

Binnenkort volgt een nieuwe tip