Gedurende de zomervakantie zijn onze openingstijden aangepast. Klik hier om het overzicht te zien. Fijne vakantie!

Leren

 • DigiTaalhuis

  Wil je beter Nederlands leren spreken, lezen en/of schrijven? Beter leren rekenen? Of beter leren omgaan met de computer? Kom dan naar het DigiTaalhuis in de bibliotheek.

  Naar het DigiTaalhuis >

 • Cursussen

  Bekijk het aanbod van gratis digitale cursussen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en online cursussen voor leden.

  Bekijk het aanbod cursussen >

Meer leren voor de jeugd

Met je bibliotheekpas kun je online oefenen voor je theorie-examen, voorleesfilmpjes bekijken, informatie zoeken voor je werkstuk, oefenen voor de basisschoolvakken en nog veel meer. Kijk meteen wat er allemaal kan.

Ga naar Online Lezen & Leren

Studieplekken

Soms is het fijner om even je laptop op te pakken en buiten de deur te gaan werken. De Bibliotheek is een inspirerende plek om te werken met gratis wifi en een koffieautomaat. Het is ook een ontmoetingsplaats: even netwerken, tips uitwisselen of nieuwe idee├źn opdoen.
 

 

Digitale bronnen

Met je bibliotheekabonnement heb je  toegang tot een aantal online databanken, bijvoorbeeld voor het oefenen van het theorie-examen of Delpher. De bronnen zijn zowel thuis als in de bibliotheek te bekijken. Inloggen doe je met je lenersnummer en wachtwoord.

Digitale bronnen

Wetenschappelijke boeken

wetenschappelijke boeken

Kennis kun je op internet vinden, maar zeker ook in boeken. Leen boeken van universiteitsbibliotheken, musea en onderzoeksinstellingen van over de hele wereld.

 

Wetenschappelijke boeken

 • Hulp nodig?