Lid worden

Met dit formulier kunt u een lidmaatschap aanvragen bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

De abonnementstarieven vindt u hier.

Uw Bibliotheekpas wordt vervolgens naar uw adres gestuurd. Digital only leden ontvangen hun inloggegevens en geen fysieke Bibliotheekpas.

Voor nieuwe leden vanaf 14 jaar geldt dat u door het insturen van dit formulier een automatische incasso afgeeft voor het abonnementsgeld.

Alle abonnementsoorten (uitgezonderd 'digital only') geven toegang tot het complete dienstverleningspakket van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. De jaarabonnementen voor leden van 18 jaar en ouder geven recht op gebruik van de online Bibliotheek (onder andere 10 e-books per drie weken, maar ook de LuisterBieb). Voor jeugd onder de 18 jaar geldt dat zij gebruik kunnen maken van de jeugdboeken en de 'Lezen voor de lijst' boeken. Daarnaast mag er zes keer per jaar een e-book uit een andere categorie gekozen worden. Voor 'digital only' geldt dat dit alleen toegang geeft tot het lenen van e-books en gebruik van de LuisterBieb.

Eventuele aanvullende wensen en opmerkingen kunt u kwijt in het veld Bijzonderheden/vragen, er zal dan contact met u worden opgenomen door een medewerker van het Servicebureau.

13-01-2014

GeslachtVerplicht
BetaalwijzeVerplicht

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy-statement van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (klik hier voor de voorwaarden en het privacy-statement).

AkkoordVerplicht