Coronamaatregelen

Blijf bij uw bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

Lid worden

Met dit formulier kunt u een lidmaatschap aanvragen bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

De abonnementstarieven vindt u hier.

Uw Bibliotheekpas wordt vervolgens naar uw adres gestuurd. Digital only leden ontvangen hun inloggegevens en geen fysieke Bibliotheekpas.

Voor nieuwe leden vanaf 14 jaar geldt dat u door het insturen van dit formulier een automatische incasso afgeeft voor het abonnementsgeld.

Alle abonnementsoorten (uitgezonderd 'digital only') geven toegang tot het complete dienstverleningspakket van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

De jaarabonnementen voor leden van 18 jaar en ouder geven recht op gebruik van de online Bibliotheek (onder andere 10 e-books en 10 luisterboeken per drie weken). Voor jeugd onder de 18 jaar geldt dat zij gebruik kunnen maken van de jeugdboeken en de 'Lezen voor de lijst' boeken. Daarnaast mogen er Nederlandstalige romans van enkele uitgeverijen geleend worden. Voor 'digital only' geldt dat dit alleen toegang geeft tot het lenen biji de online Bibliotheek.

Eventuele aanvullende wensen en opmerkingen kunt u kwijt in het veld Bijzonderheden/vragen, er zal dan contact met u worden opgenomen door een medewerker van het Servicebureau.

13-01-2014

GeslachtVerplicht
BetaalwijzeVerplicht

Het is mogelijk om uw leenhistorie te bewaren. Als u bij wilt houden welke boeken u in het verleden heeft geleend, dan kunt u hiervan gebruikmaken. Alle media die u leent worden nu geregistreerd. U kunt deze inzien door binnen Mijn bibliotheek op Uitleengeschiedenis te klikken. Daar kunt u het ook uitzetten. 

Leenhistorie bewarenVerplicht

Uw Bibliotheek geeft regelmatig een digitale nieuwsbrief, boordevol nieuwtjes over de dienstverlening en activiteiten, uit. U kunt zich na aanmelden altijd weer afmelden.

Nieuwsbrief ontvangenVerplicht

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy-statement van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (klik hier voor de voorwaarden en het privacy-statement).

AkkoordVerplicht