De bibliotheek gaat op 11 april over op een nieuwe manier van inloggen. Lees meer hierover op onze speciale pagina.

Digitaal abonnement

Keuze lidmaatschap

Lezen, leren en luisteren

Wil je e-books lezen of genieten van een heerlijk luisterboek? Dan is de online Bibliotheek jouw startpunt. Hier leen je tot wel 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. Maak een keuze uit de tienduizenden titels van de online Bibliotheek.

Inschrijven voor een digitaal abonnement ('digital only' en 'digital only compact') kan in elke vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Online inschrijven voor het 'digital only'-abonnement van €42,00 kan ook online. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Wat houdt het digitaal lidmaatschap in?

Kosten, looptijd en voorwaarden

Je kiest voor het 'digital only' (€42 per jaar) of 'digital only compact' (€21 per jaar). 

Inschrijven kan in de Bibliotheek. Het abonnement is 1 jaar geldig en wordt automatisch verlengd. Het 'digital only' abonnement kan ook online afgesloten worden.

De Algemene Voorwaarden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek zijn van toepassing. Daarnaast zijn v.w.b. het lenen van materialen de voorwaarden van de Online Bibliotheek van toepassing.

Wat kan ik allemaal lenen?

Via de online Bibliotheek kun je kiezen uit zo'n tienduizenden e-books en luisterboeken. Wil je weten welke e-books we allemaal te leen hebben? Bekijk het aanbod.

Met 'digital only' (€42 per jaar) kun je maximaal 10 e-books tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Met een 'digital only compact' (€21 per jaar) kun je maximaal 6 e-books en 6 luisterboeken per jaar lenen, voor een periode van 3 weken. Dit abonnement kun je niet online afsluiten.

Op welke devices kan ik e-books lezen?

Je kunt e-books lezen en luisterboeken luisteren op je tablet of smartphone (met onze app voor iOs en Android) en op je pc. Een groot deel van de e-books is ook geschikt voor de e-reader.

Opzeggen van het lidmaatschap

Meer informatie over het beëindigen van het lidmaatschap vind je hier.


Ben je al lid van de bieb?

Heb je al een lidmaatschap bij de Bibliotheek? Dan kun je met je biebpas e-books lenen. Je moet je alleen nog even registreren bij de online Bibliotheek.

Hoe registreer ik mij voor de online Bibliotheek?