Gedurende de zomervakantie zijn onze openingstijden aangepast. Klik hier om het overzicht te zien. Fijne vakantie!

Bibliotheekbon

In elke vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek kun je terecht voor een feestelijke cadeaubon. Met deze bon maak je een abonnement van de Bibliotheek voor de ontvanger extra aantrekkelijk. De Bibliotheekbon wordt verpakt in een vrolijke envelop en is een ideaal cadeau, voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor vader-en moederdag of als sint- of kerstcadeau. De bon is al verkrijgbaar vanaf € 10,00 en is onbeperkt geldig bij alle Achterhoekse bibliotheken.

Met de Bibliotheekbon geef je een cadeau dat zorgt voor ontspanning, verrijking en dat iedere keer weer verrast: de Bibliotheek! Een bron van inspiratie, kennis en mooie verhalen en bovendien een prettige verblijfplaats om in alle rust (en onder het genot van een overheerlijk kopje koffie) de krant of een tijdschrift te lezen of om te studeren. Dat is toch leuk om te krijgen? En om te geven!

Gratis online Bibliotheek voor bibliotheekleden

Het bibliotheekabonnement geeft ook toegang tot de online Bibliotheek. Je geeft dus behalve papieren boeken ook e-books én luisterboeken cadeau.

De bibliotheekbon is uitsluitend te gebruiken voor een nieuw jaarabonnement. De inschrijfkosten krijgt de ontvanger van de bieb cadeau. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Wil je een bibliotheekbon geven? Kom dan langs bij de balie in onze vestigingen.