Cursussen

Cursussen

Welkom op onze cursuspagina. Je vindt hier ons aanbod digitale cursussen en workshops, die gratis zijn voor leden én niet leden. Daarnaast zijn er voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek een groot aantal online cursussen te vinden. Veel cursusplezier gewenst.

Introductiebijeenkomsten 

Durf Digitaal 
Op woensdag 13 september 2023 wordt er in alle vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (Borculo, Ruurlo, Eibergen, Neede, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk) een informatiebijeenkomst over het cursusaanbod georganiseerd. Deze bijeenkomst is gratis en geeft een goed beeld van de cursussen. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden kan via: www.oostachterhoek.nl/durfdigitaal of bij de informatiebalie van je bibliotheekvestiging. 

Waarom zou ik als senior een smartphone, iPad of laptop aanschaffen? 
Houdt deze vraag je ook wel eens bezig? Bezoek dan één van de drie bijeenkomsten over dit onderwerp. Je kunt terecht in de vestiging Ruurlo (6 september, 10.00 uur), Winterswijk (12 september, 10.00 uur, bij Boogie Woogie) en de vestiging Lichtenvoorde (19 september, 10.00 uur). Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/waarom of bij de informatiebalie van je bibliotheekvestiging.  


Cursusaanbod de Bibliotheek Oost-Achterhoek, najaar 2023

En alle cursussen en workshops zijn gratis!

Cursussen digitale vaardigheden

De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt cursussen digitale vaardigheden aan voor iedereen. Of je nu beginner bent zonder enige digitale kennis of al een iets meer geoefender gebruiker van de computer of tablet, je vindt ongetwijfeld iets van je gading. Klik verder voor de cursussen, verdeeld in beginner en (iets) gevorderd.

Klik door naar het cursusaanbod

Digitale workshops/cursussen op thema

Naast algemene cursussen bieden we ook digitale cursussen en workshops aan over diverse onderwerpen. Cursussen duren altijd meerdere dagdelen. Een workshop duurt één dagdeel.

Klik door naar de digitale workshops/cursussen op thema


Digitaal spreekuur


Online cursussen

Leer online en blijf je ontwikkelen

Meer dan 160 online cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.
Gratis te volgen voor alle leden van onze Bibliotheek.

Meer informatie

Online trainingen Skillstown

Een rijk aanbod van online trainingen, van talencursussen tot computertrainingen. Gratis voor bibliotheekleden.

Naar het overzicht van de trainingen

Account cursussen Seniorweb

Met een gratis account Seniorwebcursussen volgen voor de computer, tablet of smartphone? Vraag het account aan in je Bibliotheek.

Meer informatie

www.oostachterhoek.nl/cursussen