Gedurende de zomervakantie zijn onze openingstijden aangepast. Klik hier om het overzicht te zien. Fijne vakantie!

Digitheek


In de Digitheek kunnen korte workshops op digitaal gebied gevolgd worden. Gratis en zowel voor leden als voor niet-leden. Na een pilot in 2021-2022 in Lichtenvoorde zijn de workshops nu ook te volgen in de overige vestigingen.

Digitheek
In de Digitheek worden korte workshops gegeven, over diverse digitale onderwerpen. Van uitleg over wandelapps, tot zoeken in digitale foto-archieven, van uitleg over handige biebapps tot het maken van fotoboeken. “Uit een vorig jaar gehouden enquête bleek de belangstelling voor korte workshops erg groot te zijn”, aldus communicatiemedewerker Resy Oonk. “Graag gaan we hier dan ook gehoor aan geven. De workshops zijn heel laagdrempelig. Er wordt kort iets uitgelegd en daarna kunnen de deelnemers onder begeleiding oefenen met de kennis die ze opgedaan hebben. In een uurtje worden ze heel veel wijzer en mochten ze daarna nog vragen hebben, dan kunnen ze altijd terecht bij onze digitale spreekuren”, aldus Oonk. 
Voor de workshops is het wel nodig dat je zelf apps kunt installeren. Lukt dit nog niet, dan kunnen we je op weg helpen tijdens onze gratis digitale spreekuren.

Programma 
Het programma is te vinden door onderstaande knop aan te klikken. Je kunt je daar ook opgeven voor de gratis workshops.

www.oostachterhoek.nl/digitheek