Digitaal spreekuur

Heeft u net een nieuwe e-reader, laptop of tablet en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of lukt het u niet om een NS-treinkaartje digitaal te bestellen? Wilt u meer weten over het lenen van e-books of over e-readers? Of over social media? Wilt u weten hoe u in de bibliotheek gratis de testen van de Consumentenbond kunt bekijken? Is uw kleinkind op stage naar het buitenland en wilt u weten hoe u toch makkelijk in contact kunt blijven via Skype? Stel uw vraag tijdens het digitale spreekuur.

De Bibliotheek Oost-Achterhoek heeft in alle vestigingen zogenaamde digitale spreekuren. In al onze vestigingen staat wekelijks een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De data vindt u hieronder (in de afsprakenplanner). In de vestiging Lichtenvoorde is iedere vrijdagmiddag een inloop-spreekuur van 13.30 tot 17.30 uur (hiervoor hoeft u geen afspraak te maken).

Iedereen mag het spreekuur bezoeken, ook als u niet woonachtig bent in de betreffende plaats. Maak online een afspraak, bij de balie van uw bibliotheek of telefonisch: 088-0062929. Heeft u vragen over uw mobiel, laptop of tablet, neem dan uw apparaat mee naar het spreekuur. Als u e-books wilt lenen voor uw e-reader, neem dan zowel uw laptop als uw reader mee (en uw inloggegevens)

Gebruik maken van het digitale spreekuur is helemaal gratis!