Digitaal spreekuur & IDO

De medewerkers van het digitale spreekuur beantwoorden in eerste instantie vragen over de digitale dienstverlening van de Bibliotheek en over de sites van de landelijke overheid (Informatiepunt Digitale Overheid).

De Bibliotheek Oost-Achterhoek heeft in alle vestigingen zogenaamde digitale spreekuren. In al onze vestigingen staat wekelijks een medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Heb je bijvoorbeeld vragen over het downloaden van e-books, het gebruik van de Online Bibliotheek, de biebapp en de website www.oostachterhoek.nl? Of over de sites van bijvoorbeeld het CBR, de Belastingdienst of DUO? Dan kun je terecht bij het digitale spreekuur. De data vind je hieronder (in de afsprakenplanner).
Iedereen mag het spreekuur bezoeken, ook als je niet woonachtig bent in de betreffende plaats. Maak online een afspraak, bij de balie van je bibliotheek of telefonisch: 088-0062929. Als je e-books wilt lenen voor uw e-reader, neem dan zowel uw laptop als uw reader mee (en uw inloggegevens). 

Het bezoeken van het digitale spreekuur is helemaal gratis! 

Het spreekuur is geen cursus om je wegwijs te maken in een programma of apparaat. Daarvoor bieden we verschillende cursussen aan, die veelal gratis te volgen zijn.

www.oostachterhoek.nl/spreekuur