Nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 121)

 • Winnares schenkt lidmaatschap bieb aan Katja Bekijk details

  15 juni 2023

  Winnares van een jaarlidmaatschap van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, Jacqueline Bos, heeft haar gewonnen prijs weggegeven aan Katja Tamantseva. Het abonnement werd zaterdag 10 juni aan Katja overhandigd door directeur Martien Louwers van de bibliotheek.

 • Maand juni LEGO-maand bij BIEBlab Bekijk details

  1 juni 2023

  In de maand juni organiseert het BIEBlab in Lichtenvoorde twee activiteiten waar LEGO bij aan te pas komt. Op donderdag 15 juni, om 15.00 uur, kun je in het BIEBlab aan de slag met LEGO WeDo. Twee weken later kun je leren hoe je een animatie maakt met LEGO. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Werken aan je presentatie in Eibergse bibliotheek Bekijk details

  26 mei 2023

  De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om hun sollicitatievaardigheden te vergroten. De meetings zijn gratis te bezoeken, aanmelden is noodzakelijk. De volgende vindt plaats op 7 juni 2023 (vanaf 10.00 uur) aanstaande. Aanmelden kan op www.oostachterhoek.nl/jobon, of door je aan te melden in één van de vestigingen.

 • Leen een Levend Boek in Lichtenvoorde Bekijk details

  26 mei 2023

  Op zaterdag 10 juni worden er, naast papieren boeken, ook Levende Boeken uitgeleend in de Bibliotheek Lichtenvoorde. Van 10.00 -13.00 uur kun je terecht om kennis te maken met de Levende Boeken van de Living Library. Het lenen van de Levende Boeken is geheel gratis. Meer info is te vinden op www.oostachterhoek.nl/livinglibrary.

 • Gratis workshop 'Veilig online bankieren' Bekijk details

  22 mei 2023

  Op maandag 5 juni, om 14.00 uur, organiseren we, in samenwerking met Regiobank Wormgoor Assurantiën, in de Bibliotheek Eibergen een workshop ‘Veilig online bankieren’. De workshop is gratis te bezoeken. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan in één van de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, of via www.oostachterhoek.nl/veiligonlinebankieren.

 • Train je eigen robotje bij BIEBlab Bekijk details

  26 april 2023

  Op donderdag 11 mei, om 15.00 uur, kun je in het BIEBlab in het Lichtenvoorde een robotje, de Ozobot, programmeren. Het aanmelden voor deze workshop gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Documentaire Grensherinneringen Bekijk details

  24 april 2023

  Op woensdagavond 11 mei is de prijswinnende documentaire Grensherinneringen te zien in de Bibliotheek Lichtenvoorde. De avond begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt €3,50. Leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting en betalen € 2,50. Reserveren is noodzakelijk en kan in de bibliotheek of via www.oostachterhoek.nl/grensherinneringen

 • Tentoonstelling Gele Park Bekijk details

  24 april 2023

  In de maanden april en mei is er voor de ramen in de cursusruimte van de Bibliotheek Lichtenvoorde een expositie van Het Gele Park te bewonderen.

 • Ontwerpen met Virtual Reality bij BIEBlab Bekijk details

  11 april 2023

  Op woensdag 19 april 2023 (Ruurlo) en woensdag 26 april (Eibergen), om 15.00 uur, kun je in het BIEBlab aan de slag met Virtual Reality. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Gedichtenwedstrijd 'Leven met oorlog' Bekijk details

  11 april 2023

  In samenwerking met Achterhoek Nieuws organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek een gedichtenwedstrijd rondom het jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei: Leven met oorlog. De winnaar van deze wedstrijd wint een jaar lang gratis lezen én een publicatie van het gedicht in de uitgaven van Achterhoek Nieuws in de Oost-Achterhoek. De deadline voor het insturen van de gedichten ligt op donderdag 20 april 2023.

Paginanavigatie