Onze vestigingen zijn op Goede Vrijdag geopend tot 17.30 uur. Op Tweede Paasdag zijn we gesloten.

Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 60)

 • Workshop 'Persberichten schrijven' voor verenigingen Bekijk details

  27 januari 2023

  Op woensdagavond 22 februari 2023 kun je in de Bibliotheek Lichtenvoorde terecht voor het (leren) schrijven van het meest ideale persbericht. De workshop begint om 19.30 uur en deelname is gratis. De workshop wordt verzorgd door Barbara Pavinati, neerlandica en correspondente van Achterhoek Nieuws. Opgave is mogelijk in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, of via www.oostachterhoek.nl/persberichten.

 • Filmen en monteren met je iPad/iPhone Bekijk details

  20 januari 2023

  Op donderdag 9 februari, om 19.30 uur, organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in haar vestiging in Lichtenvoorde de gratis workshop ‘Filmen en monteren met je iPad/iPhone’. Aanmelden voor deze workshop is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/filmenmonteren

 • Maak je eigen speurtochtapp bij BIEBlab Bekijk details

  20 januari 2023

  Op woensdag 1 (Ruurlo) en woensdag 8 februari 2023 (Borculo) staat het BIEBlab in het teken van het zelf maken van een app. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Films kijken in februari bij CINEbieb Bekijk details

  20 januari 2023

  Opnieuw zijn de vrijwilligers van CINEbieb Berkelland er deze maand in geslaagd een afwisselend filmprogramma samen te stellen. Na afloop van de film is het weer mogelijk om onder het genot van een drankje na te praten. Reserveren kan via: www.oostachterhoek.nl/cinebieb.

 • Gratis cursus 'Online solliciteren' in Winterswijk Bekijk details

  15 januari 2023

  Vanaf donderdagavond 26 januari (19.30 uur) start de gratis cursus ‘online solliciteren’ in de Bibliotheek Winterswijk. In vijf lessen word je klaargestoomd om de online arbeidsmarkt te gaan veroveren.

 • Gratis workshop 'digitale prentenboeken' Bekijk details

  15 januari 2023

  Op woensdag 1 februari, tijdens de Nationale Voorleesdagen, besteedt de Bibliotheek Oost-Achterhoek aandacht aan digitale prentenboeken. De gratis workshop wordt gegeven in de vestiging Lichtenvoorde en begint om 19.00 uur. Aanmelden is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/digitaleprentenboeken

 • Filmen en monteren met iPad of iPhone Bekijk details

  15 januari 2023

  Op donderdag 26 januari, om 19.30 uur, organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in haar vestiging in Ruurlo de gratis workshop ‘Filmen en monteren met je iPad/iPhone’. Aanmelden voor deze workshop is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/filmenmonteren

 • Tekenfilm produceren bij BIEBlab Lichtenvoorde Bekijk details

  15 januari 2023

  Op donderdag 26 januari, vanaf 15.00 uur, staat het BIEBlab in Lichtenvoorde in het teken van tekenfilms. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in één van de bibliotheekvestigingen en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Tekenfilm produceren bij BIEBlab Eibergen Bekijk details

  15 januari 2023

  Op woensdag 25 januari, vanaf 15.00 uur, staat het BIEBlab in Eibergen in het teken van tekenfilms. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in één van de bibliotheekvestigingen en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Cursus 'Filosofie voor kinderen' Bekijk details

  15 januari 2023

  Op donderdag 9 februari start in de Bibliotheek Eibergen een cursus filosofie, speciaal voor kinderen uit de oudste groepen van het basisonderwijs. De cursus wordt verzorgd door Rudis Wensink. Rudis is 27 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Opgave is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/doordenkers. In totaal bestaat de cursus uit zes bijeenkomsten. De kosten voor de cursus: € 50,00. Opgave is mogelijk tot eind januari.

Paginanavigatie