Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 121)

 • Try-out oudejaarsconference Frans Miggelbrink Bekijk details

  14 november 2023

  Een unieke kans op een geweldige avond! Frans Miggelbrink gaat op donderdagavond 7 december zijn oudejaarsconference ‘Met zijn allen’ try-outen bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk. De avond begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.oostachterhoek.nl/frans of in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

 • Gratis workshop ‘Veilig online bankieren’ in bieb Lichtenvoorde Bekijk details

  14 november 2023

  Op vrijdagochtend 24 november, om 10.00 uur, wordt, in samenwerking met de Regiobank Steentjes Makelaars, in de Bibliotheek Lichtenvoorde een workshop ‘Veilig online bankieren’ georganiseerd. De workshop is gratis te bezoeken, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan in de bibliotheek, of via www.oostachterhoek.nl/veiligonlinebankieren.

 • Gratis workshop ‘Veilig online bankieren’ in bieb Ruurlo Bekijk details

  7 november 2023

  Op woensdagochtend 22 november en woensdagochtend 6 december, om 10.00 uur, wordt, in samenwerking met de Regiobank Steentjes Makelaars, in de Bibliotheek Ruurlo een workshop ‘Veilig online bankieren’ georganiseerd. De workshop is gratis te bezoeken, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan in de bibliotheek, of via www.oostachterhoek.nl/veiligonlinebankieren.

 • Workshop ‘Kerstversiering maken’ met de 3D-printer Bekijk details

  7 november 2023

  Op woensdagavond 22 november, om 19.30 uur, wordt in de Bibliotheek Eibergen een workshop over 3D-printen georganiseerd. De deelnemers ontwerpen zelf kerstversiering en de 3D-printer gaat dit ook uitvoeren. De workshop is gratis te bezoeken, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan in de bibliotheek, of via www.oostachterhoek.nl/kerstversiering. Deelnemers moeten wel zelf een laptop meenemen naar de workshop.

 • Popup Leesclub sluit Heel Nederland Leest af Bekijk details

  7 november 2023

  De maand november staat in de Oost-Achterhoekse bibliotheken in het teken van Heel Nederland Leest. De Bibliotheek deelt deze maand de roman ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl uit aan alle belangstellenden (zolang de voorraad strekt). De maand wordt op woensdag 29 november, 19.30 uur, in de Bibliotheek Eibergen afgesloten met een zogenaamde Popup Leesclub. Deze avond is gratis te bezoeken, maar aanmelden is noodzakelijk.

 • Webinar voor ouders over sociaal gedrag online Bekijk details

  7 november 2023

  Tijdens de Week van de Mediawijsheid organiseert de bibliotheek op maandagavond 13 november, van 20.00-21.00 uur een online webinar voor ouders en opvoeders over hoe je kinderen leert je social te gedragen op online kanalen. Het webinar wordt gegeven door Denise Bontje van Mediasmarties.nl en is gratis te volgen. Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/webinar

 • Gratis workshop ‘Social media’ voor verenigingen Bekijk details

  7 november 2023

  Verzorg jij de publiciteit voor je vereniging of non-profit organisatie? En wil je bijgespijkerd worden op het gebied van het gebruik van social media? Op donderdagavond 23 november 2023 kun je in de Bibliotheek Winterswijk terecht voor een gratis workshop. De avond begint om 19.30 uur en deelname is gratis. Opgave is mogelijk in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, of via www.oostachterhoek.nl/socialmedia.

 • Voorstellingen voor peuters in bibliotheken Oost Gelr Bekijk details

  31 oktober 2023

  Op vrijdagochtend 24 november, om 10.30 uur, is Theater Stof te gast in de Bibliotheek Lichtenvoorde met de voorstelling 'Kiekeboe!'. De voorstelling is bedoeld voor de allerjongsten (van 1 tot 4 jaar) en gratis te bezoeken. Op zaterdag 9 december, ook om 10.30 uur, volgt de voorstelling ‘Potje!’ in Groenlo (voor 2 t/m 5 jaar), gespeeld door Jertiza Toney. Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/voorstellingenoostgelre of in de bibliotheekvestigingen. Kinderen en ouders graag apart inschrijven en...

 • Maak zelf een film met een greenscreen bij BIEBlab Bekijk details

  31 oktober 2023

  Op donderdag 9 november om 15.00 uur kun je in het BIEBlab zelf een film maken met behulp van een greenscreen. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/bieblab) of in onze bibliotheken. De deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

 • Mooi filmprogramma CINEbieb in de maand november Bekijk details

  31 oktober 2023

  In november vertonen de vrijwilligers van CINEbieb Borculo en Ruurlo respectievelijk de films ‘Babyteeth’ en ‘The Assistent’. Na afloop van de films is het mogelijk om onder het genot van een drankje na te praten over de film. Reserveren kan via: www.oostachterhoek.nl/cinebieb.

Paginanavigatie