Cursussen

Cursussen gratis voor leden

De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt een aantal cursussen aan. Bijna alle cursussen zijn gratis te volgen door leden van onze Bibliotheek. Voor de Kruiswerkcursussen geldt dat Bibliotheekleden korting krijgen.  

Klik & Tik

Informatie over Klik en Tik

Klik & Tik is een cursus voor iedereen die geen of nauwelijks ervaring heeft met de computer. Deze cursus is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Digisterker

Informatie over Digisterker

Digisterker is een cursus voor iedereen om beter om te leren gaan met de sites van de overheid. Deze cursus is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Klik & Tik 'De tablet'

Informatie over Kruiswerkcursussen

Klik & Tik 'de Tablet' is een cursus voor iedereen die geen of nauwelijks ervaring heeft met een tablet (Android of iPad). Deze cursus is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Eén op één cursus voor tablet en smartphone

Deze basiscursus geeft info over een tablet of smartphone. De cursus duurt zes weken, iedere week een uurtje. U wordt persoonlijk begeleidt door een docent. Deze cursus is gratis voor leden van Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Meer informatie en opgave

Cursussen Kruiswerk

Kruiswerk verzorgt meerdere cursussen in onze vestigingen over het gebruik van computer, laptop of smartphone. Deze cursus is niet gratis, u krijgt korting als lid van de Bibliotheek.

Meer info