Cursussen

Cursussen gratis voor leden

De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt een aantal cursussen aan. Bijna alle cursussen zijn gratis te volgen door leden van onze Bibliotheek. Voor de Kruiswerkcursussen geldt dat Bibliotheekleden korting krijgen.  

Workshop 'Digitale nalatenschap'

Hoe zorg je ervoor dat, als je tijdens je leven keurig je privacy hebt afgeschermd, je nabestaanden toch bij je gegevens kunnen?

Meer informatie

Klik & Tik

Informatie over Klik en Tik

Klik & Tik is een cursus voor iedereen die geen of nauwelijks ervaring heeft met de computer. Deze cursus is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Digisterker

Informatie over Digisterker

Digisterker is een cursus voor iedereen om beter om te leren gaan met de sites van de overheid. Deze cursus is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Tablets en smartphones

Informatie over Kruiswerkcursussen

Deze basiscursus geeft basisinfo over een tablet of smartphone. De cursus duurt zes weken, iedere week een uurtje. Deze cursus is gratis voor leden van Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Cursussen Kruiswerk

Kruiswerk verzorgt meerdere cursussen in onze vestigingen over het gebruik van computer, laptop of smartphone. Deze cursus is niet gratis, u krijgt korting als lid van de Bibliotheek.

Meer info