CINEbieb

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks hun films. Op een vaste dag worden in de verschillende Bibliotheken films gedraaid. De boekenlegger met het halfjaarlijkse programma is gratis verkrijgbaar is de deelnemende vestigingen. In principe gaat het om films die in het filmhuiscircuit worden gedraaid.

CINEbieb
De filmavonden vinden plaats in Borculo, Ruurlo, Eibergen, Neede en Groenlo. Vanuit iedere Bibliotheek is een werkgroep actief om het programma samen te stellen en de vertoning van de films mogelijk te maken.

Welke films?
Informatie over alle films is te vinden in de deelnemende Bibliotheken. Ook vind je meer informatie als je rechts op deze pagina de agenda bekijkt en de films aanklikt. Daarnaast wordt er door een vrijwilliger met zeer veel filmkennis een nieuwsbrief samengesteld. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door een mail te sturen (o.v.v. aanmelding nieuwsbrief CINEbieb). Indien je dat wenst, kun je aangeven naar welke vestiging(en) je voorkeur uitgaat. Zo kun je aanvullend op het halfjaarlijkse filmoverzicht (de nieuwsbrief) ook nog de maandelijkse mail voorafgaande aan de te vertonen films in je vestiging(en) ontvangen.

Aanvang en toegangsprijs
Het aanvangstijdstip van de voorstellingen in Ruurlo, Neede en Borculo is 20.00 uur. In Groenlo en Eibergen begint de filmavond om 19.30 uur. Prijs per voorstelling € 6,00. Bibliotheekleden krijgen € 1,00 korting op de toegangsprijs. Je kunt de kaarten kopen in onze activiteitenshop. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een gratis drankje na te praten over de film.