Reserveren van ruimtes in onze vestigingen

De Bibliotheek Oost-Achterhoek wil graag samenwerken met organisaties in het verlengde van onze informatie- en adviesfunctie voor een breed publiek. We verhuren daarom ruimtes voor het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, huiswerkbegeleiding etc.

Op deze pagina vindt u alle ruimtes die te reserveren zijn en de kosten van de verhuur. U kunt een reserveerformulier invullen, waarna er contact met u opgenomen wordt.

Voor vragen kunt u terecht bij ons Servicebureau (088-0062929).

Het Lokaal (Ruurlo)

Het Lokaal is geschikt voor het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, huiswerkbegeleiding, cursussen etc. Er is een scherm en een beamer aanwezig. Ruimte geschikt voor een bijeenkomst voor maximaal 15 personen.

De Dahlia (Lichtenvoorde)

De Dahlia is geschikt voor het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, huiswerkbegeleiding, cursussen etc. Er is een scherm en een beamer aanwezig. Ruimte geschikt voor een bijeenkomst voor maximaal 15 personen.

Het Exposium (Eibergen)

Het Exposium is geschikt voor het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, huiswerkbegeleiding, cursussen etc. Er is een scherm en een beamer aanwezig. Ruimte geschikt voor een bijeenkomst voor maximaal 20 personen.

De Kas (Lichtenvoorde)

De Kas is geschikt voor het houden van spreekuren, huiswerkbegeleiding, cursussen etc. Ruimte geschikt voor een bijeenkomst voor maximaal 2 personen.

Reserveren ruimtes

Kosten voor het reserveren van de ruimte: € 25,00 per dagdeel
Personeelsinzet (indien nodig): € 35,00 per uur
Koffie en thee: € 0,50
Prijzen zijn exclusief BTW.

Het Forum (Eibergen)

Het Forum is geschikt voor het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, huiswerkbegeleiding, cursussen etc. Er is een scherm en een beamer aanwezig. Ruimte geschikt voor een bijeenkomst voor maximaal 8 personen.