Gratis lezen in de zomer

We bieden iedereen die nog geen lid van de bieb is de kans om deze zomer gratis gebruik te maken van de dienstverlening van onze bibliotheek. In dit artikel staat een bon, waarmee je je kunt melden in één van de vestigingen in Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk. Je ontvangt dan een vakantieabonnement voor de duur van 3 maanden.

Vakantieabonnement in plaats van VakantieBieb
“In het verleden kon iedereen gratis gebruikmaken van de app ‘VakantieBieb’. Helaas is deze app er ook dit jaar niet”, aldus PR/Communicatiemedewerker Resy Oonk. “Natuurlijk kunnen leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel gewoon e-books lenen met hun lidmaatschap. Maar om ook niet-leden kennis te laten maken met de dienstverlening van onze bibliotheken én met de online Bibliotheek (e-books en luisterboeken) bieden wij dit jaar opnieuw het gratis Vakantieabonnement aan.
Natuurlijk hopen we dat deze leden zo blij worden van alle mogelijkheden van de bieb, dat ze daarna besluiten om echt lid te worden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Iets dat vorig jaar inderdaad op grote schaal gebeurde”, besluit Resy.

De bonnen zijn ook verkrijgbaar in de zeven bibliotheekvestigingen en te downloaden onderaan deze pagina.

Online Bibliotheek
We kunnen je helpen bij het gebruik van de dienstverlening van de Online Bibliotheek. Lukt het downloaden niet? Lukt het niet om je e-books op je e-reader te krijgen? Dan zijn onze medewerkers van het digitale spreekuur van harte bereid om daarbij te helpen. Een afspraak maken kan simpel door onderstaande knop te gebruiken, of door je te melden in een vestiging.