Handig om te weten

Vanaf 1 juli t/m 31 augustus lenen we de bibliotheekmaterialen voor 6 weken uit. Bekijk hier de aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie.
Blijf rekening houden met de geldende coronamaatregelen.
Fijne vakantie!

Gratis vakantieabonnement

Gratis lezen in de zomer


Deze zomer bieden we iedereen die nog geen lid van de bieb is de kans om gratis gebruik te maken van de dienstverlening van de Bibliotheek. Door het aanklikken van onderstaande knop kun je de bon downloaden,  waarmee je je kunt melden in één van onze vestigingen in Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk. Je ontvangt dan een vakantieabonnement voor de duur van 3 maanden.

Vakantieabonnement in plaats van VakantieBieb
“Vorige jaren kon iedereen gratis gebruikmaken van de app ‘VakantieBieb’. Deze pp is er dit jaar niet helaas”, aldus PR/Communicatiemedewerker Resy Oonk. “Natuurlijk kunnen leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel gewoon e-books lenen met hun lidmaatschap. Maar om ook niet-leden kennis te laten maken met de dienstverlening van onze bibliotheken én met de online Bibliotheek (e-books, luisterboeken én tijdschriften) bieden wij het gratis Vakantieabonnement aan. Natuurlijk hopen we dat deze leden zo blij worden van alle mogelijkheden van de bieb, dat ze daarna besluiten om echt lid te worden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek”, besluit Resy.

Online Bibliotheek
We kunnen je ook een helpende hand bieden bij het gebruik van de dienstverlening van de Online Bibliotheek. Lukt het downloaden niet? Lukt het niet om je e-books op je e-reader te krijgen? Dan zijn onze medewerkers van het digitale spreekuur van harte bereid om daarbij te helpen. Een afspraak maken kan simpel door hier te klikken