Resultaten eerdere onderzoeken BiebPanel

Op deze pagina vindt u de resultaten van eerdere onderzoeken van ons online klantenpanel BiebPanel.

Resultaat onderzoek Collectie en Informatiefunctie

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het tweede onderzoek in 2016. Onderwerp van dit onderzoek was uw mening over de collectie en informatiefunctie van uw bibliotheek.   

Resultaat onderzoek Klanttevredenheid

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het eerste onderzoek in 2016. Onderwerp van dit onderzoek was 'Klanttevredenheid'.

Resultaten onderzoek Activiteiten en samenwerkingspartners

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het vierde onderzoek in 2015. Onderwerp van dit onderzoek was uw mening over de activiteiten en samenwerkingspartners van uw bibliotheek.

Resultaten onderzoek Communicatie

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het derde onderzoek in 2015. Onderwerp van dit onderzoek was uw mening over de communicatie vanuit uw bibliotheek.

Resultaten onderzoek Maatschappelijke Waarde

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het tweede onderzoek in 2015. Onderwerp van dit onderzoek was de maatschappelijke waarde van de bibliotheek.

Resultaten onderzoek 'Ontmoetings- en verblijffunctie'

Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het eerste onderzoek in 2015. Onderwerp van dit onderzoek was de ontmoetings- en verblijffunctie van de bibliotheek.