BiebPanel, het online klantenpanel van de bibliotheek

Het online klantenpanel van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is dé kans om mee te denken over bijvoorbeeld de collectie, de indeling van de bibliotheek, de medewerkers, onze tarieven en over heel veel andere zaken.

Uw mening telt! U laat ons viermaal per jaar door middel van een online vragenlijst weten wat u goed vindt of juist anders wilt en wij gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren. Vier keer per jaar een vragenlijst invullen, het kost u per keer zo’n tien minuten en het wordt door ons zeer gewaardeerd!

De vragenlijsten gaan over diverse onderwerpen. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website. Wilt u meedoen? Ga naar biebpanel.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het onderzoek.

Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Bent u ouder dan 16 jaar en maakt u gebruik van de bibliotheek? Meld u dan aan! We hopen u snel te mogen verwelkomen als nieuwe deelnemer van ons klantenpanel.