Onderhoud systeem

Op zondag 28 februari vindt er onderhoud plaats aan ons computersysteem. De catalogus, Mijn Bibliotheek, de Iguana-app zijn tot maandagochtend 1 maart, 8.00 uur, niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Bibliotheekcafé

Elke eerste donderdag van de maand vindt in de Bibliotheek Neede het Bibliotheekcafé plaats. De toegang is gratis en het Bibliotheekcafé is zowel voor leden als voor niet-leden toegankelijk. Aanvang: 14.15 uur.

Tijdens het Bibliotheekcafé is er natuurlijk gelegenheid om op uw gemak boeken uit te zoeken of gewoon een tijdschrift of krant te lezen in het leescafé. Ook kunt u in alle rust het bibliotheekpersoneel om advies vragen. Daarnaast is er volop ruimte om gezellig met elkaar een praatje te maken, onder het genot van een kopje koffie of thee. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om het Bibliotheekcafé te bezoeken en u mag natuurlijk vrienden, kennissen, familieleden en buren meenemen.

Thema's en onderwerpen
Regelmatig kunt u tijdens het Bibliotheekcafé aanschuiven bij een bijeenkomst over een onderwerp. Enige tijd geleden was dit bijvoorbeeld een journalist die uitlegde hoe je zelf een verhaal zou kunnen schrijven. Deze bijeenkomsten worden aangekondigd op de website en in de Bibliotheek Neede.
Weet u zelf een interessant onderwerp waarover u kunt vertellen? Misschien iets over uw hobby of uw werk? U bent van harte welkom om dit te komen doen tijdens het Bibliotheekcafé. U kunt ons Servicebureau bellen (088-0062929) om hierover meer informatie te verkrijgen en om u aan te melden.