Actueel

Je Bibliotheek is open! Een aantal activiteiten in onze vestigingen gaan door. Bekijk voor een actueel overzicht het tabblad activiteiten.
Blijf bij je bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

Bibliotheekbon

In elke vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek kunt u terecht voor een feestelijke cadeaubon. Met deze bon maakt u een abonnement van de Bibliotheek voor de ontvanger extra aantrekkelijk. De Bibliotheekbon wordt verpakt in een vrolijke envelop en is een ideaal cadeau, voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor vader-en moederdag of als sint- of kerstcadeau. De bon is al verkrijgbaar vanaf € 10,00 en is onbeperkt geldig bij alle Achterhoekse bibliotheken.

Met de Bibliotheekbon geeft u een cadeau dat zorgt voor ontspanning, verrijking en dat iedere keer weer verrast: de Bibliotheek! Een bron van inspiratie, kennis en mooie verhalen en bovendien een prettige verblijfplaats om in alle rust (en onder het genot van een overheerlijk kopje koffie) de krant of een tijdschrift te lezen of om te studeren. Dat is toch leuk om te krijgen? En om te geven!

Gratis online Bibliotheek voor bibliotheekleden

Het bibliotheekabonnement geeft ook toegang tot de online Bibliotheek. U geeft dus behalve papieren boeken ook e-books én luisterboeken cadeau.

De bibliotheekbon is uitsluitend te gebruiken voor een nieuw jaarabonnement. De inschrijfkosten krijgt de ontvanger van de bieb cadeau. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld.