Bibliotheekbon

In elke vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek kunt u terecht voor een feestelijke cadeaubon. Met deze bon maakt u een abonnement van de Bibliotheek voor de ontvanger extra aantrekkelijk. De Bibliothekbon wordt verpakt in een vrolijke envelop en is een ideaal cadeau, voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor vader-en moederdag of als sint- of kerstcadeau. De bon is al verkrijgbaar vanaf € 10,00 en is onbeperkt geldig bij alle Achterhoekse bibliotheken.

Met de Bibliotheekbon geeft u een cadeau dat zorgt voor ontspanning, verrijking en dat iedere keer weer verrast: de Bibliotheek! Een bron van inspiratie, kennis en mooie verhalen en bovendien een prettige verblijfplaats om in alle rust (en onder het genot van een overheerlijk kopje koffie) de krant of een tijdschrift te lezen of om te studeren. Dat is toch leuk om te krijgen? En om te geven!

Voordeel met je Biebpas
Bovendien is de bibliotheekpas (www.voordeelmetjebiebpas.nl) is ook goed voor kortingen en leuke extra’s bij theaters, musea, dierentuinen, lezingen en nog veel meer.

Gratis online cursussen voor bibliotheekleden
Het bibliotheekabonnement geeft ook toegang tot online cursussen. U geeft dus behalve een bibliotheekabonnement ook nog eens drie cursussen cadeau!

De bibliotheekbon is uitsluitend te gebruiken voor een nieuw jaarabonnement. De inschrijfkosten krijgt de ontvanger van de bieb cadeau. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld.