Schrijfchallenge

Schrijfchallenge: blik op de toekomst

Is er een leven na Corona en hoe zie jij die toekomst voor je? Zal er een lange nasleep zijn of denk je dat alles na verloop van tijd weer zal zijn als vroeger? Ben jij dan veranderd? Is de maatschappij veranderd? Wat hebben we ervan geleerd? Hoe zal alles straks zijn?

Uitdaging
De Bibliotheek Oost-Achterhoek daagt je uit jouw blik op de toekomst neer te pennen. Je mag je fantasie de vrije loop laten gaan en een fantasy of science fiction verhaal schrijven. Voel je echter meer voor een realistisch weergave, beschrijf die dan in je eigen rake woorden. Voel je vrij het verhaal te schrijven dat in je leeft.

Schrijf je (fantasie)verhaal en workshop
Kruip achter je laptop en typ een verhaal van maximaal 700 woorden. Wil je wat schrijftips ter inspiratie, dan kan je je aanmelden voor een gratis online schrijfworkshop bij 'Rabarbara' (Barbara Pavinati) op woensdag 13 mei aanstaande, om 10.00 uur of om 15.00 uur. Meld je aan voor de workshop via onderstaande knop. (10.00 uur is inmiddels vol)

Mail je verhaal uiterlijk woensdag 27 mei naar ons via de knop hieronder.

Prijs
Een jury bestaande uit 'Rabarbara' en twee bibliotheekmedewerkers buigen zich over je verhaal. De winnaar gaat naar huis met een jaarabonnement van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Daarnaast zijn er aanmoedigingsprijzen in de vorm van bibliotheektassen met leuke inhoud. Heel veel succes!

Foto's: Anja Onstenk