Coronamaatregelen

Blijf bij uw bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

Schrijfcafé

Woordenkunstenaar Barbara Pavinati van Rabarbara neemt u graag mee in de opmars van het schrijven. In Lichtenvoorde organiseerde ze in het seizoen 2018-2019 zes bijeenkomsten over dit thema. De succesvolle serie wordt uitgebreid met drie bijeenkomsten (in april, mei en juni). In 2019-2020 zal er een nieuw programma in Lichtenvoorde gaan draaien. Daarnaast breidt het Schrijfcafé z'n activiteiten uit naar de Bibliotheek Eibergen, waar in 2019-2020 zes bijeenkomsten georganiseerd gaan worden.

Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. We drinken koffie of thee en wisselen gedachten en ideeën uit. Elke bijeenkomst neemt u een eigen inbreng mee: een zelfgeschreven tekst of een tekst die u bewondert. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen. Aan de hand daarvan gaan we in gesprek en komt uw bijdrage aan bod.

Bent u ook zo dol op schrijven? En wilt u graag uw ervaringen delen met anderen? Of wilt u juist tips en trucs om woorden op papier te zetten, een gedicht te schrijven of zelfs een verhaal? Komt naar het Schrijfcafé!

De bijeenkomsten worden samengevat onder de titel ‘de opmars van het schrijven’. In Lichtenvoorde vindt het Schrijfcafé plaats op maandagavond (19.30-21.30 uur). In Eibergen kunt u terecht op de donderdagavond (20.00-22.00 uur). U kunt aan alle bijeenkomsten deelnemen of aan een losse. Per keer bent u vrij om te beslissen of u komt. Deelnameprijs: €5,00 per keer. U kunt u opgeven via onderstaande knoppen. Betalen mag u op de avond zelf, graag gepast geld meenemen. Ervaring met schrijven is niet nodig. Fijn als u zelf pen en papier meeneemt.

Foto's: Krang Creaties