PeuterParty Winterswijk

Op zaterdagochtend 4 februari a.s. organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk een PeuterParty ter ere van de Nationale Voorleesdagen. Het feest begint om 10.00 uur en zal duren tot 13.00 uur. Het wordt een waar festijn, met muziek, voorlezen én een voorstelling! Niet zo maar een voorstelling…. Tijl Damen speelt de voorstelling ‘Feest tralala’. De toegang tot de PeuterParty is gratis, maar voor de voorstelling is een reservering noodzakelijk. Dat kan door middel van de knop onderaan de pagina.

Voorstelling ‘Feest tralala’
Om 10.00 uur kan iedereen vanaf 2 tot 6 jaar komen kijken naar de voorstelling van Tijl Damen, ‘Feest tralala’. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol feestelijke liedjes en veel interactie met het publiek. Natuurlijk past deze voorstelling, zeer geschikt voor peuters en kleuters, heel goed bij het Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

Prentenboek van het Jaar en Muziek op schoot 
Om 11.00 uur wordt het Prentenboek van het Jaar voorgelezen.
Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen?
Vanaf 11.30 uur kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven bij Muziek op schoot. Hans Roerdinkholder maakt er, samen met de kinderen, een leuk muzikaal feestje van.

Nog veel meer activiteiten
Tussen 11.00 en 13.00 uur zijn er nog heel veel andere activiteiten. Zo kunnen alle peuters en kleuters met hun opa, oma, papa, mama of broertjes, zusjes 'in bad' en dan op de foto. De foto kan ingezonden naar de bibliotheek en het mooiste plaatje wint een prijs. Of moddertaartjes maken. Of ga met Patrick en Patricia op zoek naar Maximiliaan en zijn vriendjes en maak samen de bieb weer netjes. Maar ook kunnen de kinderen heerlijk kliedertekenen. Kortom, volop modderige bedrijvigheid in de bieb

Deelname en aanmelden voorstelling
Alle activiteiten tijdens de PeuterParty zijn helemaal gratis. Voor de voorstelling moet je wel reserveren (zie knop hieronder).