Tips van Annita

Ik ben Annita Oonk en u kunt mij tegenkomen in de vestigingen Winterswijk, Lichtenvoorde en Groenlo. Ook de kinderen kunnen mij herkennen ik ben medewerker jeugd en educatie en kom ook vaak op de scholen.

Ik houd van spannende boeken, maar ook een chicklit tussendoor vind ik lekker
vooral als ik erg druk ben. Daarnaast lees ik jeugdboeken om kinderen advies te geven het juiste boek te vinden.

Op de vlucht

Het verhaal is meteen pakkend, zodat je blijft lezen. De hoofdstukken zijn kort, waardoor je telkens denkt, nog eentje dan. Het verhaal wordt verteld in het heden en je leert de zussen uit het verhaal beter kennen door de flashbacks. Daarnaast lopen nog twee verhaallijnen.

Sharon Bolton verrast in dit boek met een aantal plotwendingen die je niet aan ziet komen. Om die reden ben ik nadat ik het uit had weer voor in gaan bladeren om te kijken of ik ergens overheen had gelezen. Wat heel goed kan want Sharon Bolton heeft een bloemrijke schrijfstijl met veel vergelijkingen.

Dit boek is als e-book te leen, maar ook als luisterboek.
Dat laatste is zeker aan te raden als je nog andere dingen moet doen, maar dat wel samen kan met luisteren. (Ik heb dit gedaan, omdat ik niet kon stoppen met lezen). Hymke de Vries leest het spannend, met een lekker tempo voor.

Binnenkort volgt een nieuwe tip