Zelf je overheidszaken via de computer regelen?

Gepubliceerd op: 9 februari 2023 21:16

Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huur- of zorgtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die steeds vaker via internet geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn, vooral als je niet zo handig bent met een computer en met internet. De Bibliotheek helpt je op weg met de cursus ‘Digisterker : werken met de e-overheid’. Vanaf dinsdag 21 februari kun je in de Bibliotheek Eibergen terecht voor de korte cursus ‘Digisterker’. Deelname is voor iedereen gratis.

Digisterker
In deze cursus leer je stap voor stap en in een rustig tempo om je weg te vinden op de sites van de overheid. ‘Digisterker’ bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. De startdatum en -tijdstip is dinsdag 21 februari, van 14.00-16.00 uur. De tweede bijeenkomst is twee weken later op dinsdag 7 maart, ook dan van 14.00-16.00 uur.

Meer info en aanmelden
Op de website www.oostachterhoek.nl/digisterker vind je alle informatie en kun je je ook aanmelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om je aan te melden in onze bibliotheekvestigingen.