Onze vestiging in Groenlo is op maandag 20 februari gesloten i.v.m. carnaval.

Try-out oudejaarsconference Frans Miggelbrink

Gepubliceerd op: 25 november 2022 16:32

Een unieke kans op een geweldige avond! Frans Miggelbrink gaat op donderdagavond 8 december zijn oudejaarsconference in Winterswijk try-outen bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.oostachterhoek.nl/frans of in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Oudejaarsconference
In één avond jaagt Frans Miggelbrink er doorheen wat ons in de afgelopen drie jaar is overkomen. Effe met de hele club bij elkaar, effe nöhlen en lachen over dat wat gelukkig achter ons ligt. ‘Over drie jaar lachen we erom’ heette de afgelaste voorstelling van drie jaar geleden. En dat is precies wat we gaan doen.

Over Miggelbrink
Frans Miggelbrink werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatieadviseur. Hij is onder andere scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en AVRO geweest. Wekelijks schrijft hij een heerlijke ‘vrolijkkritische’ column in de Gelderlander. En samen met Willem te Molder heeft hij er inmiddels een aantal seizoen opzitten van ‘I love de Achterhoek’, de prachtige serie bij Omroep Gelderland, waarin de vrienden uitgedaagd wordt hun geliefde streek eens anders te beleven. “Ik kan mijn Achterhoekse DNA niet verloochenen. Mijn levensmotto is dan ook: doe maar normaal, maar doe het net even anders”, aldus de vrolijke Frans.

Kaartverkoop
De locatie van de try-out is de theaterzaal van het GKC, waarbij de ingang via de Bibliotheek Winterswijk wordt gebruikt. De kaarten (€10,00 voor leden en €12,50 voor niet-leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek) zijn te koop via www.oostachterhoek.nl/frans of in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.