Geniet nu altijd en overal van luisterboeken en luistercolleges!

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een gevarieerde selectie titels van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

Meer over de LuisterBieb-app

Ontdek een wereld aan mogelijkheden
Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.
De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels!

Bekijk alle titels in de LuisterBieb

Hoe werkt het?
Luisterboeken downloaden is heel eenvoudig. Met de LuisterBieb-app download je de luisterboeken die je leuk vindt. Om te luisteren heb je géén internet nodig. Luister je in bed? Maak dan gebruik van de Slaaptimer.

Luisteren voor je lijst
Zoek je boeken voor je literatuurlijst? Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen! Download de LuisterBieb en kijk bij 'Luisteren voor je lijst'. Handig voor in de bus naar school, in de pauzes tussen je lessen of 's avonds in bed.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag of wil je meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de LuisterBieb.

LuisterBieb-app

Download de gratis app van de Bibliotheek en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via: 

Hoe werkt de app?