Takkie

Onze BoekStartcoach Elske tipt leuke boeken voor hele jonge kinderen. Elske is inmiddels een bekend gezicht op de consultatiebureaus in ons werkgebied, waar ze jonge ouders vertelt over het belang van (voor)lezen en de aanwezige kinderen laat kennismaken met mooie prentenboeken.

Elskes tips zijn gratis te reserveren in onze collectie en/of te leen als e-book.

Veel plezier!

Elske over dit boek

Weten jullie wie Takkie is? Ja, die kennen jullie vast wel! Dat grappig, langwerpige, kleine hondje van Jip en Janneke. Siepie, de poes, is van Janneke. Takkie liep met Jip en Janneke mee na het boodschappen doen. Hij is dus van hen allebei.

Dit e-book, geschreven door Annie M.G. Schmidt gaat helemaal over Takkie. Want wie houdt er niet van Takkie. Hij is lief en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Zelfs als hij stout is, van huis wegloopt of ruzie maakt met Siepie, is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in deze bundel voor alle jonge (en oudere) hondenvrienden.

Heel veel leesplezier weer gewenst!

Ps: ik heb ook een ‘Takkie’ thuis! Een echte ruwhaar-Takkie. Heel lief (en knap uiteraard) en vooral erg grappig. Kijk, hij staat bij de knutseltip. 

En wat is er na het lezen van verhalen over teckels nou leuker om te knutselen dan…?  Precies een… teckel!

Ik ben ook wel benieuwd naar al jullie creaties trouwens. Het lijkt me leuk als jullie eens een foto van je knutsels opsturen. Dat kan door te mailen via onderstaande knop, ter attentie van Elske. 

Tot de volgende tip!

Knutseltip bij dit thema