Het grote poeperdepoepboek

Tips van BoekStartcoach Elske

Onze BoekStartcoach Elske tipt leuke boeken voor hele jonge kinderen. Elske is inmiddels een bekend gezicht op de consultatiebureaus in ons werkgebied, waar ze jonge ouders vertelt over het belang van (voor)lezen en de aanwezige kinderen laat kennismaken met mooie prentenboeken.

Elskes tips zijn gratis te reserveren in onze collectie en/of te leen als e-book.

Veel plezier!

Elske over dit boek

Heerlijk, een boek over poep! Welk dier is de grootste sproeipoeper? Welk dier is een echte keutelkampioen? En welk dier heeft als bijnaam de poepfabriek?

En iedereen die nu gaat zeggen: dat is wel een beetje raar
moet meteen maar even weten
dit is allemaal echt waar!

Dit boek is een bundeling van 'De poepfabriek', 'De keutelkampioen' en 'De sproeipoeper'. Alle drie boeken staan vol grappige, gekke en soms ook wat viezige versjes; geïnspireerd op de (soms een beetje vieze) dierenwereld. Voorleesplezier gegarandeerd!

Knutseltip bij dit thema

Knutsel een olifant met een WC-rolletje

Extra (luister)tip

Wist je dat de online bibliotheek ook luisterboeken heeft voor de jongste kinderen? Deze vind je in de LuisterBieb, een voor leden gratis app, die in de stores te downloaden is. Luisterboeken zijn een leuke aanvulling op een boek of een e-book! Je kunt een luisterboek namelijk op ieder moment van de dag luisteren. Lekker een verhaaltje op de achtergrond terwijl je kind met de lego speelt of aan het tekenen is. Of heerlijk op de bank liggen/zitten en aandachtig luisteren. Zelfs in bed. Het kan allemaal. Om in de sfeer van het mooie weer te blijven heb ik ‘Kolletje viert de lente van Pieter Feller’ uitgekozen. Waar dit verhaal over gaat...? Luister maar!