Coronamaatregelen

Blijf bij uw bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

Boek 'n trip

Lekker op het strand of tijdens het reizen een boek lezen of luisteren deze zomer. Je hebt er eindelijk weer tijd voor! De Bibliotheek Oost-Achterhoek helpt jongeren graag om de mooiste verhalen te beleven deze zomer. Daarom kan iedereen tot 18 jaar deze zomer meedoen aan de zomeractie Boek ’n Trip.

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan iedereen tot 18 jaar gratis de app van de Online Bibliotheek downloaden met de complete jeugdcollectie aan e-books en luisterboeken. Ook als je geen lid bent van de bieb. Tijdens de actieperiode mag je maximaal 10 gratis e-books én 10 luisterboeken downloaden.
De online Bibliotheek app is gratis te downloaden. Heb je al een bibliotheekpasje? Dan vul je bij het inloggen je pasnummer in. Zo niet, dan heb je twee opties:

  • gratis lid worden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek voor 3 maand. Je kunt dan én lenen in jouw eigen biebvestiging én gebruikmaken van de Online Bibliotheek.
  • kiezen voor de optie ‘Boek’n Trip account voor jeugd’. Zo maak je gemakkelijk een gratis account aan, waarmee je t/m 31 augustus gratis e-books en luisterboeken leent.

Gemakkelijk op je telefoon of tablet
Eenmaal ingelogd in de app, klik je de e-books en luisterboeken aan die je leuk vindt. De online Bibliotheek app heeft zo zijn voordelen:

  • Jouw favoriete boeken zijn altijd beschikbaar, geen wachttijden dus!
  • Leen zoveel e-books en luisterboeken als je wil, want ze zijn altijd en onbeperkt beschikbaar in de app.
  • Geen gesjouw met boeken deze vakantie.
  • Alles zit in je telefoon en op je oortjes.
  • Je hoeft geen boeken in te leveren na je vakantie.

Nog vragen?
Heb je nog vragen over de zomeractie Boek 'n Trip? Klik dan hier voor alle veelgestelde vragen