Coronamaatregelen

Blijf bij uw bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

 • Welkom

  Welkom op jouw bibliotheeksite. Hier kun je boeken, dvd's en luisterboeken zoeken in de speciale kidscatalogus. Ook vind je er veel leestips. Kijk maar eens rond. Veel plezier.

 • Kidscatalogus

  Een compleet overzicht op onderwerpen.

 • Bieblab

  In de vestigingen Ruurlo, Eibergen en Lichtenvoorde kunnen alle kinderen van groep 5 t/m 8 kennis komen maken met 21ste eeuwse vaardigheden. 

 • Tips jeugd 0-6 jaar

  Ben je op zoek naar de leukste boeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar? Op Jeugdbibliotheek.nl vind je voorleesboeken en prentenboeken. Bekijk ook de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek.

 • Tips 6-12 jaar

  Ben je 6 tot 9 jaar oud? Op de website van de Jeugdbibliotheek vindt je de leukste boeken! En informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Neem dus snel een kijkje.

 • Tips jongeren 12-18 jaar

  De Jeugdbibliotheek is er voor jou! Of je nu op zoek bent naar een boek voor thuis of school. Ook vind je er handige informatie voor je spreekbeurt of werkstuk. Of boeken voor je lijst. Kijk je mee?

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes prikkelen de zintuigen en nemen je mee in een bijzonder verhaal. De Bibliotheek heeft verschillende filmpjes voor je. Je hoeft alleen maar even in te loggen met je Bibliotheekaccount. 

BiebEscape : het meest ontsnappende kinderfeestje

Speciaal voor jongeren

Uitslag bibliotheekrondes Nationale Voorleeswedstrijd

Agenda jeugdactiviteiten

BIEBlab Kunstwijs

Digitale Voorleestas

In de Digitale Voorleestas vind je digitale prentenboeken met allerlei leuke tips (filmpjes, knutseltips etc.)

Werkstuk & Spreekbeurt