Wachtwoord wijzigen

In verband met de nieuwe privacyregels vragen wij u vanaf maandag 11 juni om uw wachtwoord voor Mijn Bibliotheek aan te passen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Op het moment dat u in wilt loggen bij Mijn Bibliotheek, krijgt u automatisch de melding om het wachtwoord te wijzigen. Bij het inloggen krijgt u eerst het volgende scherm te zien.

Daarna krijgt u het verzoek om uw wachtwoord te wijzigen. Dit nieuwe wachtwoord moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • het wachtwoord moet bestaan uit minstens 8 en maximaal 15 tekens
  • het wachtwoord moet minstens één hoofdletter bevatten
  • het wachtwoord moet minstens één kleine letter bevatten
  • het wachtwoord moet minstens één cijfer bevatten
  • het wachtwoord moet minstens één van deze tekens bevatten: .!#$%+-/=?{|}@

App

Maakt u gebruik van onze app? Dan moet u ook daar opnieuw inloggen. U kunt in de app uw wachtwoord niet wijzigen, dat moet u in Mijn Bibliotheek op de site doen. Daarna kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen in de app. Meer algemene info over de app.

E-books, Cursussen en LuisterBieb

Maakt u gebruik van de landelijke diensten (e-books, cursussen, LuisterBieb) dan moet u er rekening mee houden dat de aanpassing van het wachtwoord gesynchroniseerd moet worden. Het kan enige tijd duren voordat u met uw nieuwe wachtwoord bij de landelijke diensten kunt inloggen. Lukt het niet direct, probeer het dan later nog eens. 

Lukt het niet?

Heeft u problemen met het instellen van uw nieuwe wachtwoord? Bel dan ons Servicebureau: 088-0062929.