Spreekuur voor het lenen van e-books

Verheugt u zich ook al op een heerlijke vakantie? En bent u uw boeken voor die heerlijke weken al aan het verzamelen? Natuurlijk kunt u die boeken komen lenen in onze vestigingen. Maar mocht u dit jaar iets lichter op vakantie willen en u heeft een smartphone, tablet of e-reader, leen dan eens e-books of luisterboeken bij ons. Voor leden van de Bibliotheek is dat helemaal gratis.

Groeiende collectie
De e-bookscollectie van de Bibliotheek is in de afgelopen jaren gegroeid naar 22.000 titels. Ook de LuisterBieb is rijk gevuld met luisterboeken. U vindt er titels in verschillende genres. Met een jaarabonnement van de Bibliotheek Oost-Achterhoek mag u gratis gebruikmaken van deze dienstverlening.

Spreekuren e-books
Het lenen van de e-books is niet moeilijk, zeker niet als u gaat lezen op een tablet of smartphone. Wilt u graag lezen op een e-reader, dan is dat de eerste keer even goed instellen. De keren daarna zal het lenen makkelijker gaan. Op de site www.onlinebibliotheek.nl wordt uitgelegd hoe het werkt.
Daarnaast zijn onze medewerkers van het digitale spreekuur van harte bereid om u te helpen. Lukt het u niet met de aanwijzingen op onlinebibliotheek.nl, maak dan een afspraak bij ons spreekuur, dat tijdens de hele maand juni in het teken staat van e-books. We zorgen er dan voor dat u met een gevulde e-reader of smartphone/tablet op vakantie kunt. Natuurlijk kunt u ook terecht als u vragen heeft over de LuisterBieb.

Maken van een afspraak
Voor het maken van een afspraak kunt u zich aanmelden via onderstaande knop, maar u kunt zich ook melden bij de infobalies in onze vestigingen.