KennisMakers

Bent u een KennisMaker?

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kunt u ons (en anderen) voorzien! Weet u bijvoorbeeld iets over tuinieren in de stad? Of over presenteren? Of over filmklassiekers uit de jaren ‘50? Of over iets heel anders? Dan kunt u nu samen met de Bibliotheek anderen kennis laten maken met uw kennis.

Hoe werkt het?
De vorm is vrij. Samen met een medewerker van de Bibliotheek gaan we kijken hoe we dat kunnen organiseren en hoe u dit wilt gaan doen. Misschien wilt u een workshop geven, maar misschien past een serie kleinschalige lezingen nog beter bij uw kennis. Zo levert u dus, met uw unieke kennis, een bijdrage aan de maatschappij, door samen met de Bibliotheek uw kennis te verspreiden en te verdiepen. En tegelijk maakt u kennis met mensen die in uw kennis geïnteresseerd zijn. Zo wordt u echt een KennisMaker!

Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Doet u mee?

Ziet u het wel zitten om KennisMaker te worden? Heeft een jarenlange passie die u graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker anderen te laten delen in uw kennis. Stuur ons een bericht via onderstaande knop en wij nemen contact met u op om verder te praten.

Mail ons!