Innovatieve WoWi!-bus bezoekt Oost Gelre en Winterswijk

Tijdens de Week van de Mediawijsheid (16 t/m 23 november) doorkruist een bijzondere bus de Achterhoek. De WoWi! (Workshop on Wheels: innovatie!) bezoekt de Bibliotheken in de gemeenten Oost Gelre en Winterswijk. Iedereen wordt uitgenodigd om kennis te komen maken met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets. De toegang is gratis.

WoWi! is een biebbus vol digitale nieuwigheden, die jong en oud(er) laat kennismaken met de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen. In de bus kun je zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat technologische ontwikkelingen en de toepassingen ervan in de toekomst kunnen brengen.

De WoWi!-bus staat op 20 november bij de Bibliotheek Groenlo. Een dagje later kan iedereen uit Lichtenvoorde bij de Bibliotheek kennis maken met deze innovatieve bus. Op 22 en 23 november staan de deuren van de bus open in Winterswijk. In alle drie plaatsen kun je terecht tijdens de open inloop van 14.30 – 16.30 uur. Meer info: https://www.wowionline.nl/