Boekjes & Babbels Berkelland

In de maand december staat ‘Boekjes & Babbels’, het gezellige voorlees- en ontmoetuurtje van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, in het teken van het onderwerp ‘slapen’. In het kader van dit thema zal ook Yunio JGZ aanwezig zijn om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Boekjes & Babbels
In elke Berkellandse bibliotheek vindt maandelijks ‘Boekjes & Babbels’ plaats. In Borculo is dat zelfs tweewekelijks. Tijdens dit uurtje wordt er natuurlijk voorgelezen aan baby's/dreumesen/peuters en hun ouders. Maar daarnaast is het een erg leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld opvoedingszaken, onder het genot van een kopje koffie of thee. En natuurlijk kunt u samen met uw kindje boeken uitzoeken voor thuis.
Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier!

Tijdens 'Boekjes & Babbels' van de Bibliotheek staat de ene keer een prentenboek in het middelpunt. De andere keer is dat een thema.
De data van de ‘Boekjes & Babbels’ met het thema ‘slapen’ zijn als volgt:
4-12: Boekjes & Babbels Ruurlo
6-12: Boekjes & Babbels Borculo
13-12: Boekjes & Babbels Eibergen
14-12: Boekjes & Babbels Neede
Het aanvangstijdstip in Borculo is 9.30 uur. In Ruurlo, Eibergen en Neede begint ‘Boekjes & Babbels’ om 10.30 uur.

Yunio JGZ
In het kader van het thema ‘slapen’ zal een jeugdverpleegkundige van Yunio JGZ aanwezig zijn om informatie te verstrekken over het thema. Ook bestaat er
ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.