Kruiswerkcursussen

Cursus smartphone (Borculo)

Heeft u ook een smartphone, net als 69% van de senioren? En weet u niet precies hoe de instellingen werken, of wat u er allemaal mee kunt? Dan is deze cursus ideaal voor u. Tijdens de cursus leert u stapsgewijs een aantal instellingen gebruiken. Ook wordt geleerd hoe u apps moet downloaden, foto's maakt en foto's verzendt. En er is uitgebreid aandacht voor Whatsapp. Als lid van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgt u korting op deze cursus.
Cursusdagen: 21 en 28 februari, 7 en 14 maart, 10.00-11.00 uur

Laat uw laptop of tablet niet gijzelen (Eibergen)

Bedreigingen van alle mobiele toestellen is aan de orde van de dag. Virussen kunnen uw toestel infecteren of overnemen door kwaadwillende personen. En dat komt steeds vaker voor. Bewustwording van het voorkomen hiervan en waar nodig bestrijden staat in deze workshop voorop. 


Deze workshop is gratis voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. 

Opgavedatum inmiddels verstreken.

Wandelen of fietsen met uw smartphone (Borculo)

Onderweg zijn met uw smartphone. Hoe gaat dat precies? In deze workshop leert u hoe uw telefoon als navigatie kan fungeren, maar ook hoe u opzoekt waar u bent, of hoe anderen dit kunnen zien. Een wegenboek op zakformaat! In een kleine groep krijgt u uitleg en gaat u praktisch oefenen hiermee. Zo kunt u in een handomdraai leuke adresjes vinden onderweg en verdwaalt u niet! Als lid van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgt u korting op deze cursus.

Opgavedatum inmiddels verstreken.