CoronaMelder
De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.

Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.


De CoronaMelder

In dit filmpje kun je zien hoe de app werkt. Begrijp je het niet of wil je meer uitleg? In de bibliotheek helpen we je graag verder.

Hoe werkt de CoronaMelder?

Hulp bij keuze

Heb je vragen over de app? Bijvoorbeeld: is de app privacy-vriendelijk? Is het gebruik van de app verplicht? Of helpt de app bij het bestrijden van het virus? Deze sites kunnen helpen bij het maken van je keuze. 

Hulp bij download

In de binnenkort te verschijnen flyer staat stap voor stap hoe u de app downloadt op uw telefoon. Komt u er niet uit? Kom dan even langs. We helpen u graag verder. Maak hiervoor een afspraak tijdens ons digitale spreekuur door middel van onderstaande knop.

Hulp bij gebruik

Wilt u de app gebruiken en heeft u hier vragen over? Bijvoorbeeld of uw telefoon geschikt is? En hoe u de app installeert op je telefoon? Op deze sites vindt u antwoorden op deze, en nog meer vragen. En u kunt natuurlijk ook een afspraak maken bij ons digitale spreekuur.


Wilt u meer weten over de CoronaMelder?

of bel (gratis) 0800-1280


Andere vragen over de digitale overheid?

Heeft u andere vragen over de digitale overheid? Bijvoorbeeld over donorregistratie of DigiD? Of wilt u beter leren omgaan met de computer? We bieden hiervoor zogenaamde 'Digisterker'-cursussen aan. Ook kunt u terecht bij de digitale spreekuren.

Digitaal spreekuur

Heeft u net een nieuwe e-reader, laptop of tablet en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of lukt het u niet om een NS-treinkaartje digitaal te bestellen? Wilt u meer weten over het lenen van e-books of over e-readers? Stel uw vraag tijdens het digitale spreekuur.