Vlaggetjes haken voor wereldrecord in bieb Neede

17 november 2017, van 18:30 tot 20:00 | de Bibliotheek Neede

Op vrijdag 17 november van 18.30 tot 20.00 uur zijn haaksters van harte welkom in de Bibliotheek Neede.

“Echt ontzettend fijn dat wij we midden in het dorp gebruik mogen maken van de faciliteiten van de Bibliotheek Oost-Achterhoek”, laat Rieta van der Linde weten. Samen met haar buurvrouw Gerdi Frankes organiseert zij deze avond om te haken voor de wereldrecordpoging De langste gehaakte vlaggetjes slinger. Koffie of thee is verkrijgbaar voor € 0,50 per kopje in de bibliotheek.

“Ook al zijn er dik 40.000 vlaggetjes binnen voor het wereldrecord. We weten dat een groot aantal dames nog met veel plezier vlaggetjes haakt. Dit is de reden dat we een avondje haken organiseren”, legt de organisatie uit. Vrijdag 17 november kunnen ook vlaggetjes ingeleverd worden en er is tijd voor een praatje. Het is tevens een moment om mede-haaksters te ontmoeten en met elkaar ervaringen en ideeën uit te wisselen over het haken. Of elkaar te tippen over leuke patronen voor bijvoorbeeld sleutelhangers, kerstballen enzovoort. Deze voorwerpen zijn bedoeld voor de verkoop. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Nije Stichting. Ben je niet in de gelegenheid te komen, maar je hebt wel vlaggetjes of andere leuke items klaar dan kun je deze inleveren bij Blokker Neede. De organisatie zorgt dan dat het bij de Nije Stichting in Hengelo komt. 

Het is fijn als je vooraf even laat weten op je komt op 17 november. Dit kan via telefoonnummer 0545 – 29 12 99. Een berichtje per mail kan naar rietavanderlinde@kpnmail.nl.