Informatiebijeenkomst leesgroep biografieën

19 oktober 2017, van 12:30 tot 14:00 | de Bibliotheek Winterswijk, Parallelweg 5

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk is op donderdag 19 oktober om 12.30 uur een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep biografieën.

De leesgroep gaat biografieën en familiegeschiedenissen lezen en kan hiermee de geschiedenis, literatuur, politiek, sport en muziek leren kennen door de ogen van één bijzondere persoon, of de gebeurtenissen in één familie volgen. Leidraad is een literatuurlijst die is opgesteld door deskundigen.
De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie o­­­ver de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 19 oktober in de Bibliotheek Oost-Achterhoek, aan de Parallelweg 5 in Winterswijk.  Aanvang: 12.30 uur. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen. U
kunt zich aanmelden bij Senia, tel. 0570-562656 of via info@senia.nl.