Informatiebijeenkomst leesgroep Nederlandse en vertaalde literatuur

19 oktober 2017, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Winterswijk, Parallelweg 5

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wilt u mooie literaire boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Op donderdag 19 oktober om 10.30 uur is er in de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk een informatiebijeenkomst over de oprichting van een nieuwe leesgroep. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

De leesgroep kiest uit een door deskundigen van Senia opgestelde boekenlijst met hedendaagse Nederlandse en vertaalde literatuur. De groep bespreekt 6 à 7 boeken per jaar. Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Wie belangstelling heeft is welkom op 19 oktober in de Bibliotheek Oost-Achterhoek aan de Parallelweg 5 in Winterswijk. Aanvang: 10.30 uur. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen. U kunt zich aanmelden bij Senia, via info@senia.nl.