Bibliotheekcafé in teken van Open Monumentendagen Berkelland

7 september 2017, van 14:15 tot 15:30 | de Bibliotheek Neede

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het eerste Bibliotheekcafé van het nieuwe seizoen, op donderdagmiddag 7 september aanstaande, staat in het teken van de Open Monumentendagen in Berkelland. Iedereen is van 14.15 -15.30 uur welkom in de Bibliotheek aan de Oudestraat in Neede. Laat u bijpraten over de activiteiten die op de agenda staan voor deze Monumentendagen.

Een groep enthousiaste comitéleden heeft ook dit jaar een mooi programma voorbereid voor zaterdag 9 en zondag 10 september. Samen met de erfgoedkoepel Berkelland, historische verenigingen,  het Cultuur- en Erfgoedpact Achterhoek en de faciliteiten van de gemeente is samengewerkt om het thema Boeren, Burgers en Buitenlui goed uit de verf te laten komen. Op originele wijze wordt ingehaakt op dit thema. Elke kern biedt één of meer specials aan.

Nieuwsgierig hoe het comité werkt en wat zij graag wenst te bereiken? En wat de inhoud is van de specials tijdens Open Monumentendagen in uw eigen gemeente? Laat u bijpraten door comitéleden Roy Oostendorp (adviseur/specialist erfgoed) en Rieta van der Linde.