Agendaoverzicht

 • Het Zandkasteel : Koning Koos is jarig (3+) Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:00 | Theater de Storm, Winterswijk

  Let op: Twee voorstellingen (14.00 en 16.00 uur).

  do 28 dec

 • Hendrik Groen, pogingen iets van het leven te maken Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Theater de Storm, Winterswijk

  In de theaterversie van deze bestseller laten Hendrik Groen en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In deze levenslustige comedy is, in tegenstelling tot het boek, niet alleen Hendrik Groen te zien, maar worden ook meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs gaan die rollen spelen. De Lange: “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Daarnaast zijn in iedere stad ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling te zien in de voorstelling. Met: Beau Schneider, Plien van Bennekom of Cynthia Abma e.a.

  za 17 feb

 • Ma | Eric Corton, naar het boek van Hugo Borst Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Theater de Storm, Winterswijk

  Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van 'LEEF!' en 'PAAZ' brengen met 'Ma' een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

  vr 09 mrt

 • Brandweerman Sam Live (2+) : Sam redt het circus Bekijk details

  Van 14:30 tot 16:00 | Theater de Storm, Winterswijk

  Dit seizoen staat kinderheld Brandweerman Sam in ons theater! Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze familievoorstelling boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

  zo 11 mrt

 • Vele hemels boven de zevende : naar de roman van Griet Op de Beeck Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Theater de Storm, Winterswijk

  In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde. Griet Op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven. Op het toneel laten de acteurs ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot… de loutering.

  do 19 apr

 • Lang geleden... (6+) : een muzikale tijdreis Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | Theater de Storm, Winterswijk

  Deze muzikale tijdreis is gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek. De producent van deze show, Van Hoorne Entertainment, brengt nu met kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en vooral veel humor, de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven.

  do 03 mei