Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Ik ben Pelgrim

  Terry Hayes

  Een Amerikaanse ex-spion krijgt opdracht op zoek te gaan naar de man die zich op Saudi-Arabië wil wreken door hun bevriende natie, de Verenigde Staten, te vernietigen met een chemisch wapen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik ben Pelgrim

 • Klikspaan

  M.J. Arlidge

  In Southampton krijgt inspecteur Helen Grace te maken met een pyromaan die elke avond drie panden, waarvan een woonhuis, in brand steekt waarbij doden en gewonden vallen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Klikspaan

 • Koud bloed

  Robert Bryndza

  Inspecteur Erika Foster wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Koud bloed

 • Killman Creek

  Rachel Caine

  Als haar man Melvin, een seriemoordenaar, uit de gevangenis ontsnapt, moeten Gwen en haar kinderen Stillhouse Lake verlaten en gaat Gwen met Sam op jacht naar Melvin.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Killman Creek

 • Fatale keuzes

  Nina Verheij

  Als een studente criminologie tijdens een stage in de politiearchieven duikt, ontdekt zij een mysterieus verleden van de vader van een huisgenoot; dit heeft invloed op haar leven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Fatale keuzes

 • Meisje zonder huid

  Mads Peder Nordbo

  Wanneer een Deense journalist naar Groenland verhuist en de verdwijning van een mummie onderzoekt, ontdekt hij een connectie met een aantal oudere moorden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Meisje zonder huid


Boek van de maand

Oktober

Søren Sveistrup

Als bij de lijken van wreed vermoorde jonge vrouwen in Kopenhagen steeds een kastanjepoppetje wordt aangetroffen, gaan rechercheurs Thulin en Hess op onderzoek uit.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken