Cursussen de Bibliotheek

Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen

Als lid van de Bibliotheek kunt u vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Bijvoorbeeld om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Of om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kunt u twee cursussen kiezen. U volgt de online cursus van uw keuze in eigen tijd en tempo.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?
Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen. 

Cursus van de maand februari

Deze maand kunt u als extraatje deelnemen aan de cursus 'Hooggevoeligheid'.