LuisterBieb

Toegang tot een groot aantal luisterboeken? Dat kan met de gratis LuisterBieb-app. Met een extra grote keuze voor bibliotheekleden.

Digitaal Spreekuur

In de Bibliotheken Eibergen, Ruurlo, Neede, Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde staat wekelijks een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden tijdens het digitale spreekuur. Kijk voor de data in de planner.

Mediabars

Bezoek onze mediabars! Altijd de nieuwste tablets en e-readers om uit te proberen. En... onze medewerkers willen u natuurlijk helpen.

Cursus 'Tablets en smartphones'

Databanken

Bezoekers van de bibliotheek hebben gratis toegang tot een aantal databanken. Hebt u vragen bij het raadplegen van de bestanden of het uitprinten van de informatie, dan helpen onze bibliotheekmedewerkers u graag. De bestanden zijn alleen te raadplegen op de computers in de bibliotheek.

Gratis WIFI

Alle zeven vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek zijn voorzien van een professionele voorziening voor gratis WIFI. Daarmee wil de bibliotheek informatie voor iedereen op een laagdrempelige manier beschikbaar stellen. Was het gebruik van de vaste internetpc’s in de bibliotheek al langer gratis, nu is daar dus een zeer snelle open WIFI-verbinding bij gekomen.