Coronamaatregelen

Blijf bij uw bezoek aan de Bibliotheek rekening houden met de geldende coronamaatregelen.

Kloon jezelf

Omdat de BIEBlabs in onze Bibliotheken momenteel helaas niet door kunnen gaan, bieden we jullie online BIEBlabs. Dit is het vijftiende filmpje van Suzette. 
Ik kloon mezelf om eindelijk in een band te kunnen spelen. Ik laat je zien hoe je losse foto’s op elkaar plakt, zodat het net lijkt alsof je zelf meerdere keren op één foto staat. Ik doe dat met het gratis programma PIXLR, waar je met lagen kunt werken en zo verschillende foto’s kunt combineren.
Ik heb als thema een band gekozen, maar je kunt natuurlijk ook iets heel anders verzinnen. Bijvoorbeeld met jezelf een bordspel spelen, of samen met jezelf op de bank zitten. Of je kunt je hond klonen, zodat je er ineens vier hebt :-). Ik ben benieuwd wat jij gaat maken!

Omdat de BIEBlabs in onze Bibliotheken momenteel helaas niet door kunnen gaan, bieden we jullie online BIEBlabs. Bij het BIEBlab geven we workshops op het gebied van Creatieve Technologie. Het is voor kinderen van groep 5 t/m 8. Maar daar hoef je je nu lekker niet aan te houden... Elke woensdag en vrijdag vind je hier een nieuwe video!

De werkbeschrijving

Wat heb je nodig:

  • Het programma PIXLR (gratis, draait in de browser)
  • Een camera/telefoontje om foto’s mee te maken

Kom je er niet uit? Je mag Suzette altijd mailen.

Bekijk het filmpje