BIEBlab

In 2019 wordt er niet alleen in de Bibliotheek Eibergen van alles georganiseerd, ook in Ruurlo kun je terecht. Op twee woensdagen in de maand kan iedereen kennis komen maken met 21ste eeuwse vaardigheden. Speciaal voor iedereen van 9 t/m 14 jaar, maar natuurlijk zijn ook alle andere belangstellenden welkom!

Twee keer per maand zijn er activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs.. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de eerste en derde vrijdag in de maand. De ene keer verzorgt 'Muziek en Kunstwijs' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Activiteiten
In de Bibliotheek Eibergen en Ruurlo liggen flyers met het programma klaar. Tijdens de inloopdagen kun je kennismaken met 3D printen, programmeren, robots en virtual reality. Tijdens de andere dagen is er een afwisselend programma, van het bouwen van een bewegend blikje tot het maken van een stopmotion filmpje. Deelnemers kunnen een strippenkaart (à €10,00) kopen voor vijf zelf te kiezen vrijdagen. Eén vrijdag deelnemen kan natuurlijk ook, de kosten zijn dan €2,50. De strippenkaarten (en losse kaarten) zijn te koop in de Bibliotheken Eibergen en Ruurlo, tegen gepaste betaling. Strippenkaarten blijven ook na de zomervakantie geldig.

Adviesleeftijd: 9 t/m 14 jaar
Aanmelden is niet noodzakelijk.