Door personeelstekort bij de Hartstichting gaan de voor de maand mei aangekondigde bloeddrukmetingen in Lichtenvoorde en Eibergen niet door. Excuses voor het ongemak!

BIEBlab

Ook in het schooljaar 2021-2022 worden er activiteiten georganiseerd door BIEBlab. Op de eerste en derde woensdag in de maand kun je terecht in Ruurlo en op de tweede en vierde woensdag in de maand kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 kennis komen maken met 21ste eeuwse vaardigheden in Eibergen. Lichtenvoorde kent op de tweede en vierde donderdagmiddag van de maand BIEBlab-activiteiten.

Twee keer per maand zijn er activiteiten in het kader van BIEBlab. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand en in Lichtenvoorde op de tweede en vierde donderdag van de maand. De ene keer verzorgt 'Culturije' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Activiteiten
In de Bibliotheek Eibergen en Ruurlo liggen flyers met het programma klaar. Deelnemen aan een activiteit kost €2,50 per activiteit. Inschrijven voor deze activiten kan in onze activiteitenshop, zie knop hieronder. Daar is ook het complete programma te vinden. De workshops zijn geschikt voor kinderen van groep 5 tot en met 8.

Corona
Alle activiteiten vinden plaats met inachtneming van de Corona-maatregelen.