BIEBlab

In het najaar van 2019 worden er gloednieuwe activiteiten georganiseerd door BIEBlab Kunstwijs. Op twee woensdagen in de maand kun je terecht in Ruurlo en op twee vrijdagen in de maand kan iedereen kennis komen maken met 21ste eeuwse vaardigheden in Eibergen. Speciaal voor iedereen van 9 t/m 14 jaar, maar natuurlijk zijn ook alle andere belangstellenden welkom!

Twee keer per maand zijn er activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de eerste en derde vrijdag in de maand. De ene keer verzorgt 'Muziek en Kunstwijs' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Activiteiten
In de Bibliotheek Eibergen en Ruurlo liggen flyers met het programma klaar. Deelnemen aan een activiteit kost €2,50 per activiteit. Je kunt je hiervoor inschrijven in onze activiteitenshop, zie knop hieronder. Je vindt dan ook het complete programma. De adviesleeftijd voor de activiteiten is 9 t/m 14 jaar.

Strippenkaarten
Voorheen was het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen, met strippen voor vijf activiteiten. Mocht je nog zo'n strippenkaart hebben en wil je graag deelnemen aan een activiteit in het najaar van 2019? Neem dan contact op met ons Servicebureau. Dat kan door te bellen met 088-0062929. Mailen is ook mogelijk: info@oostachterhoek.nl. Geef je naam door en aan welke activiteit je deel wilt nemen.