Studiekring

In de Winterswijkse bibliotheek komt op de maandagmorgen van 10.30 uur tot 12.15 uur de Studiekring bijeen. De Studiekring (van en voor senioren) kent 12 bijeenkomsten per seizoen. Tijdens zo'n ochtend behandelt telkens één van de leden een onderwerp van zijn of haar keuze. Doordat er heel verschillende mensen deelnemen, ontstaat er vanzelf een grote variatie aan onderwerpen. Het is de bedoeling, dat iedereen zich openstelt voor de inleiding van een ander en ook vragen stelt of deelneemt aan een discussie. Zo wordt er geleerd van elkaar.

Er wordt gebruik gemaakt van de gastvrijheid die de bibliotheek biedt, maar natuurlijk is hier ook studiemateriaal te vinden. Leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek mogen gratis deelnemen. Bent u geen lid, dan betaalt u € 50,- per jaar.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer G.W. Klein Kranenbarg (0543-515714 of greetengerrit@hetnet.nl) of de heer J. Verschoor (0544-463903 of janverschoor@hotmail.com). Op maandag 19 september begint de studiekring aan het nieuwe seizoen en bent u van harte welkom.