'Grip op suiker' thema Bibliotheekcafé Neede

4 mei 2017, van 14:15 tot 15:30 | de Bibliotheek Neede

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op donderdagmiddag 4 mei wordt voor de allereerste keer het Bibliotheekcafé georganiseerd in de Bibliotheek Neede. Het onderwerp van deze bijeenkomst is ‘suiker’. Lian Acda en Dorien Agelink vertellen alles wat u wilt weten over het gebruik van suiker in uw dagelijkse voeding. Het Bibliotheekcafé begint om 14.15 uur.

Suiker is niet zo positief in het nieuws de laatste tijd. Er is veel over te doen. Niet zo gek, want veel mensen hebben last van overgewicht en aandoeningen die te maken kunnen hebben met het gebruik van suiker. Wat doet suiker met de gezondheid? Zijn alle suikers hetzelfde? En is suiker verslavend? En wat gebeurt er als u minder suiker eet? BGN Gewichtsconsulenten Lian Acda en Dorien Agelink delen op een nuchtere manier hun kennis met u zodat u in staat bent uw eigen keuzes te maken in het gebruik van suiker.

Lian Acda en Dorien Agelink zijn BGN gewichtsconsulent. Ze adviseren, motiveren en begeleiden mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- leefpatroon.

Weet u ook een thema voor het Bibliotheekcafé? Wilt u wat vertellen over uw werk of hobby? Neem contact op met ons Servicebureau! Het telefoonnummer is 088-0062929.